کتاب AGK درسنامه اصول نگهداری مواد غذایی
ویژه کارشناسی ارشد رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی
شامل:
منطبق با معتبرترین و به روزترین منابع کنکور
گردآوری و تالیف توسط مجرب ترین اساتید کنکور
تدریس مطالب از سطح پایه تا پیشرفته به بیان ساده و روان
انتقال بهتر مفاهیم با استفاده از شکل، جدول و نمودار
تالیف مبتنی بر نحوه ی طراحی سوالات کنکور
مطالعه یک منبع منسجم به جای مطالعه چندین منبع مختلف
منبعی خودآموز و بدون نیاز به مدرس
مشخصات کتاب:
تالیف و گردآوری: امین کیانی، دکتر سونیا شجاع قره باغ
ناشر: آناهیدگستر خلیلی
نوبت چاپ: اول
سال چاپ: 1403
تعداد صفحات: 277
قطع کتاب: وزیری
طلیعه سخن مولف:
سپاس و ستایش خدای را که نام هایش پاک، نعمت هایش سرشار و احساسش وافر است. از عملش باز پرسیده نمی شود و همه در برابر او پاسخ گوی عمل خویش اند. تاریخ نگهداری مواد غذایی که با تاریخ پیدایش انسان و تغذیه وی همراه بوده، یکی از بزرگ ترین مشکلات اکولوژیکی وی را تشکیل داده است. زیرا بشر به منظور نگهداری مواد غذایی برای سایر فصول همواره با موجودات مزاحمی که خود را شریک غذای او می دانستند، مواجه بوده است. درسنامه حاضر با توجه به منابع معرفی شده از سوی وزارت بهداشت جهت واحد درسی ” اصول نگهداری مواد غذایی” تدوین شده است.
هنوز بررسیای ثبت نشده است.